Azok a diákok, akik ténylegesen megjelentek augusztus 31-én és szeptember 2-án az oltáson,  szeptember 20-21-én és 23-24-én fogják megkapni a 2. oltást.

Ezen alkalmakkor lehetőség lesz arra, hogy azok a tanulók és pedagógusok, akik korábban nem igényelték az oltást vagy „lemaradtak” róla, megkapják az oltást (az elsőt, illetve harmadikat).

Az előzőekhez hasonlóan a 18.év alattiak esetén szülői hozzájáruló nyilatkozat kitöltése szükséges, amelyet az oltás napján az oltóhelyen kell leadnia a tanulónak. A 18.év felettiek esetében is kérjük, hogy az érintett, az aláírásával ellátott nyilatkozattal jelenjen meg az oltóhelyen.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön gyermeke még nem kapott oltást, és azt szeretné, hogy azt az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét a jelentkezési lap (mely egyben regisztrációs lapként is szolgál) kitöltésével 2021. szeptember 14-ig (10:00 óráig) jelezze gyermeke osztályfőnökének!

Jelentkezési lap covid-19 elleni védőoltás igénybevételéhez.
Hozzájáruló nyilatkozat 12 év feletti személyek részére iskolai oltási kampány keretében való COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához.