ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+


Szülő bál 2019.

Iskolánk 2017-ben újra életre hívta a szülői bál megrendezését. A nagysikerű 2017-es rendezvény után november 16-án újra megrendeztük a bált. Az estélyt megtisztelte jelenlétével Ráday Mihály Kossuth-díjas magyar filmoperatőr, rendező, tévés szerkesztő, a Budapesti Városvédő Egyesület elnöke és Dr. Kispál Tibor Erzsébetváros oktatásért felelős alpolgármestere. A bált iskolánk igazgatója Tillinger Péter nyitotta meg.
A tantestület tagjai közül Gbúr Tímea és Biroscsuk Judit gyönyörű hangjukkal ejtették ámulatba a közönséget. Gbúr Tímea és Balog Attila közös éneklése is nagy sikert aratott, ahogy a tanári kórus éneklése is. A tanári tánc is osztatlan sikert aratott. Ezután oldottabb hangulatban kvízzel, ügyességi játékkal és karaoke-val folytatódott az est. Idei évben is volt tombola, sok-sok értékes ajándékkal, felajánlással. Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatásokat.
Kollégáim közül sokan sokat dolgoztak, dekoráltak, készültek a fellépésekre, a sok készülődés megérte, mert mindenki nagyon jól érezte magát! Köszönjük!

  

     

                                            A többi kép ITT tekinthető meg.