JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost
  • Aktuális szülői tájékoztató ITT olvasható.
  • K30
  • Dobsuli


 

Iskolánk sikerrel indult a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium biztonságos közlekedésre nevelés pályázatán.
A program megvalósítására 2015. április 14-15–én került sor mind a Dobsuliban, mind a K30-ban. A vállalkozó kedvű gyerekek és szüleik szívesen vettek részt egy közös délutáni foglalkozáson, ahol közúti közlekedési ismereteiket frissítették fel és mélyítették el rövid oktatófilmek megtekintésével és játékos feladatok megoldásával.
Együtt töltötték ki a kérdőíveket, amelyek a tanulók korosztályának megfelelőek voltak.
A résztvevők a foglalkozásokat nagyon hasznosnak tartották. A program részeként még mintegy 170 gyerek töltött ki feladatlapokat írásban és online. A számítógépen való munkát is nagyon élvezték gyermekeink.
A közös foglalkozás a szülők és a gyerekek körében is kedvező fogadtatásra talált, tevékenyen részt vettek a megvalósításban. Segítségünkre voltak a megvalósításban azon szülők is, akik foglalkozása kapcsolódik a közlekedéshez, pl. rendőr.
Mindenki egyaránt szívesen venne még részt ilyen jellegű programon. A pályázaton elnyert összeget környezetismeret órákon, délutáni foglalkozásokon jól hasznosítható közlekedési eszközökre, közlekedési táblákra és közlekedésbiztonsági felszerelésre használjuk fel.

  Dudás Ildikó

 

                                                    A többi kép ITT tekinthető meg.