.

SZÉPÍRÓ VERSENY /Kertész utca/

Iskolánk tanulói február 24 -én iskolai szépíró versenyen vettek részt. Az első helyezést elérők április 27-én a Tankerületi döntőn kiválóan szerepeltek. Papp Anna 4. osztályos tanuló I. helyezést ért el.

Országos angol nyelvű vers- és prózamondó verseny /Dob utca/

A Kapocs Magyar-Angol Két Tannyelvű Általános Iskola és a Kétnyelvű Iskoláért Egyesület az idei tanévben online formában rendezte meg az országos angol nyelvű vers- és prózamondó versenyt, melyen Mikes Zsüliett 8.k osztályos tanulónk I. helyezést ért el. Gratulálunk!

Klímavédelmi fotópályázat /Dob utca/

A klímavédelmi fotópályázat első helyezettjei a 7.k osztályból: Csizmadia Tímea, Benkovics Alexandra, Hidvégi Kinga, Szederkényi – Frecska Emma.
Technika órán ezzel a témával foglalkoztak a tanulók Mikesné Fodor Ibolya tanárnő vezetésével. Különleges társasjátékot terveztek a gyerekek. Ötletesnek és kreatívnak bizonyult az elkészített munka, hiszen a fotópályázaton első helyezést hoztak el a lányok.
Nyereményük egy 30.000ft értékű vásárlási utalvány, amit személyesen vehettek át!

“Milyen lenne az utcád autók nélkül?” rajzpályázat /Dob Utca/

“Milyen lenne az utcád autók nélkül?” rajzpályázaton összesen 120 alkotás érkezett be. Az esztétikai szempontokon túl az alkotások ötletességét is értékelték, és azt, hogy az alkotó milyen funkcióval ruházta fel a parkoló/közlekedő autók helyét és így milyen utcaképet képzelt/ képzeltek el. A mi iskolánkból a 4.k osztályos Barbink és a 2. k osztályos Lucánk rajza lett kiemelkedő.
Nyereményük egy – egy 10.000 Ft értékű állatkerti belépőjegy volt! Köszönettel tartozunk továbbá azoknak pedagógusoknak, akik segítették a tanulókat a rajzpályázaton való részvételében Dudás Ildikó tanító néninek és Mikesné Fodor Ibolya tanárnőnek!