ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+


NYELVVIZSGA

Dear Parents,

Please find below the registration information for the Cambridge Young Learners Movers exam.
The registration deadline is 30 April.
The type of exam is: MOVERS
Gabi néni

Kedves Szülők!

Az alábbi levélben olvashatnak további információt a Cambridge Young Learners Movers vizsgáról!
A jelentkezési határidő április 30.
A vizsga időpontja: május 14.
Vizsgatípus: 4.d Movers
5.d és 6.d Flyers
Gabi néni

 


Kedves Szülők! 

Az alábbi tájékoztatót kaptuk a British Council-tól. Kérjük, akik szeretnének jelentkezni a vizsgára, az alábbiak szerint járjanak el, majd a befizetésről a visszaigazolást juttassák el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Fontos, hogy a visszaigazolás beazonosítható legyen, tudjuk melyik gyermek vizsgadíját fedezi. (osztály, gyermek neve, vizsga szintje: Movers, Flyers) 

A határidőn túl nem áll módunkban a vizsgára jelentkezni! 

TÁJÉKOZTATÓ A YOUNG LEARNER vizsgára jelentkezésről 

 

Az alábbi linken tudnak a vizsgázók/szülők jelentkezni az YLE vizsgákra. https://esolreg.britishcouncil.org/Hungary 

Először az országot kell kiválasztani, azután vizsgatípust, és a vizsgadátumot. Ha a dátumot kiválasztják, csak az Erzsébetvárosi jelenik meg. (lásd csatolt kép)  

A jelentkezésük után kapnak részletes visszaigazolást, ebben láthatják majd, hogy sikeres a jelentkezésük/befizetésük. 

A szülők fizethetnek kártyával online, vagy pedig utalással. Az átutalásnál nagyon fontos a közlemény rovatban feltüntetni a referencia számot, enélkül a kollégák nem tudják beazonosítani az utalást, így a vizsgázó helye nem lesz biztosítva a vizsgára, lemaradhat róla! 

A visszaigazoló levélben a vizsga adatainál a legelső sorban találják ezt a számot (pl. Reference: R-HU001-139205-0010). Kérjük, hogy mindenképp írják be a szülők a közlemény rovatba ezt a számot! 

A vizsgára való jelentkezés határideje: 2021. április 30. 

A jelentkezés lezárulása után a vizsgabeosztás (Confirmation of Entry pdf) minden vizsgázó részére kiküldésre kerül arra az e-mailcímre, amelyet a regisztráció során megadott. Nagyon fontos, hogy meglegyen mindenkinek ez a dokumentum, mert ez alapján tudják megnézni majd az eredményeiket.  

2020. szeptembertől a Young Learners vizsgázóknak is saját magunknak (vagy a szülőnek) kell megtekinteniük az eredményeiket. A Confirmation of Entry bal alsó sarkában lesz majd egy Result Information kocka, ebben lesz egy link és kódok, amelyekkel regisztrálniuk kell Cambridge honlapján. Csak akkor küld Cambridge értesítést az eredmény elkészültéről, ha előzetesen regisztráltak az oldalon. Ezt megtehetik az után rögtön, ahogy megkapják a dokumentumot. Ebben a vizsgaértesítőben benne lesz a dátum is, amikorra vállalja Cambridge az eredmények közzétételét. 

Erről kapnak majd az értesítés kiküldése után egy részletes levelet a szülők a regisztrációhoz, + egyéb tudnivalókról.  

A vizsgadolgozatok írása során a COVID-19 miatt jelenleg 1,5 méter a kötelező távolság két vizsgázó között.  

A gyerekeknek a vizsgán továbbra is maszkban kell megjelenniük és viselniük kell végig.  

Az adminisztráció még annyiban módosult, hogy lesz majd egy nyilatkozatot – Self Declaration YLE – ezt minden vizsgázónak/szülőnek ki kell töltenie, aláírni és a vizsganapon a vizsga megkezdése előtt a kollégáknak átadni. A nyilatkozatot majsód a jelentkezés után fogják megkapni a szülők. Nélküle a vizsgázó nem vehet részt a vizsgán.