ÖKO TÁMOP 3.1.4 Erasmus+
  • Az iskolai étkeztetés változásáról és a gyermekfelügyeletről a tájékoztató ITT olvasható.
  • Az egyeztetett felvételi jegyzék alapján a 2021-2022 tanév 9. évfolyamára felvett tanulók ITT tekinthető meg.
  • Aktuális szülői tájékoztató ITT olvasható.
  • Kertész utca 30.
  • Dob utca 85.
  • Bővebb információt ITT olvashat
  • Bővebb információt ITT olvashat. Lehetőség van online jelentkezésre és banki átutalásra is. A jelentkezési lap ITT tölthető le.


HU ENG

 

Kedves Szölők!

Tájékoztatom Önöket, hogy törvényben meghatározott módon, minden,  igényt tartó felső tagozatos gyermek elviteles étkezését biztosítjuk. Az étkezést az igénybevevő gyermek a saját iskolájában veheti át. 

Ebben az esetben is ,az  Akácfa utca 61 szám alatti telephelyünkön tudják  a szülők, indikálni gyermekük étkezési szándékát.

Kérem Önöket, hogy erről a szülőket tájékoztatni szíveskedjenek!

Üdvözlettel,

Albert Barbara
Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ

2021.04.21

Kedves Szülők!

 

A kialakult helyzet a gyermekétkeztetést is érinti, ezért tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. március 8. napjától a gyermekek étkezése automatikusan lemondásra került! 2021. március 8-ra kizárólag azon gyerekek számára került megrendelésre az étel, akiknek szülője azt március 5-én kérelmezte.

 A gyermekétkeztetést a tantermen kívüli, digitális oktatás elrendelését megelőző változatlan térítési díjak mellett tudjuk biztosítani akár ügyeletet igényelnek gyermekük számára, akár az előre csomagolt étel elvitelét kérik.

 Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben igénylik  gyermekük számára a gyermekfelügyeletet vagy a csomagolt étel elvitelét úgy szíveskedjenek igényüket jelezni e-mail-ben annál az intézménynél, ahol a gyermek iskolai jogviszonnyal rendelkezik, legkésőbb az igénybevételt megelőző nap 8.30-ig, annak érdekében, hogy a következő munkanapra az ételt meg tudjuk rendelni.

 Kérjük közölni a gyermek nevét, osztályát, hogy mely napokra kérik az ügyeletet vagy az étel elvitelét.  A jelzést a térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek esetében is kérjük!  Amennyiben a megjelölt határidőre étkezés megrendelése nem érkezik, akkor nem tudjuk a szolgáltatónál megrendelni és biztosítani a gyermek étkezését akár az elvitelt, akár ügyeletben történő igénybevételt szeretnének!

 A megrendelt, előre csomagolt étel átvételére munkanapokon 11 és 13 óra között van lehetőség abban az intézményben, ahol gyermekük iskolai jogviszonnyal rendelkezik.

 Budapest, 2021. március 08.                                                        

Budapest Főváros VII. kerület, Erzsébetváros Önkormányzata

 

 

 Kedves Szülők! 

Tájékoztatjuk önöket, hogy a térítési díjak beszedésének nyitvatartási ideje 2021. március 1-jétől módosul, péntekenként nem lesz ügyfélfogadás.

Az ebédbefizetést átutalással vagy személyesen intézhetik. Személyesen az Akácfa u. 61-ben fizethetik be. 

2021. március 1-jétől az ügyfélfogadási rend:

HÉTFŐ:            7:30 -16:00

KEDD:            7:30 -14:00

SZERDA:         7:30 -14:00

CSÜTÖRTÖK:  7:30 -14:00

 PÉNTEK: nincs ügyfélfogadás

Telefon: 322-5084